JW Computers Reparatie & Onderhoud

Verkoop

Wij beschikken over een ruim assortiment van systemen, tablets, notebooks componenten en randapparatuur. Wij adviseren, en zorgen ervoor dat we samen met u het product aanschaffen dat het best bij u past.

Reparatie

Wij komen geheel kosteloos bij u aan huis om de situatie te bekijken, en uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen, zodat u weer verder kunt werken met uw apparaat.

Websites

Webdesign is ook één van onze diensten, wij plegen uitgebreid overleg met de klant om de wensen en eisen op papier te zetten, aan de hand hiervan realiseren wij uw website.

JW Computers - IT Diensten

Verkoop
Wij bieden een ruim assortiment van hard- en software aan, tevens kunt U voor hele systemen bij ons terecht. Als U binnen een straal van 50 km. woonachtig bent, komen wij bij U langs om de aangekochte goederen voor U te installeren en te configureren.

Reparatie
Wij repareren uw (defecte) computer met uiterste zorg. Ook plegen wij volledig onderhoud aan uw systeem. Als wij uw systeem niet ter plekke kunnen repareren, is het mogelijk dat wij in sommige situaties tijdelijk een reserve systeem verschaffen. Wij bieden tot 50 km. service aan huis.

Websites
Wij ontwerpen complete websites geheel naar uw eigen wensen. Voordat wij aan een klus beginnen, komen wij bij U langs om het een en ander duidelijk te krijgen en uw wensen en ideeën op papier te zetten. Indien U het prettig vindt, nemen wij ook het onderhoud op ons.